About me

Sas Aesthetic Art

by Saskia Luijk

Hoihoi! Mijn naam is Saskia Luijk, ik ben 25 jaar & ben mijn eigen bedrijfje begonnen in het maken en verkopen van schilderijen, illustraties en digital art. Dit zijn zowel prints van originele werken en gepersonaliseerde aanvragen.
.

Mijn stijl is gedetailleerd en kleurrijk (met liefde voor de combinatie van warme en koude tonen). Retro elementen, mooie landschappen en – uiteraard – schattige diertjes inspireren mij.
.

Buitenom kunst, hou ik ook erg van woordgrapjes met dubbele betekenissen: Saes – thetic – Art. Mochten jullie woordgrapjes ook erg waarderen check dan vooral mijn kaartjes & prints!

De geschiedenis

Van jongs af aan heeft creativiteit en alle verschillende vormen dat dit tot uiting kan komen, mij het meeste plezier gegeven.

In groep 1 op de lagere school begon ik op eigen initiatief alle mooie prutsels van het klaslokaal na te tekenen in dat iconische tekenboekje (dankjewel voor het bewaren mam). Uiteraard al met de gedachte om nu een mooie before en after te maken met 20 jaar verschil ;). Schuif de slider naar links om het verbluffende resultaat te aanschouwen (of niet).

Voor een volledig overzicht van mijn werk, neem dan een kijkje op mijn portfolio pagina!

Creëren van kunst met een persoonlijke connectie

Gedurende mijn schooltijd ben ik altijd creatief bezig geweest. Toch ben ik uiteindelijk geëindigd met een dubbele master in marketing management & analytics. Hoe dan? De dualiteit van onderzoek doen en creatief bezig zijn, vond ik altijd super interessant.

Creativiteit vertaalt zich natuurlijk ook naar efficiëntie en out-of-the-box denken. Toch gaat er niets boven het creëren van kunst met een persoonlijk connectie. Met name de liefdevolle reactie van iemand die zijn viervoeter nu voor altijd een mooi plekje in zijn huis kan geven of van iemand die een kunstwerk krijgt van een bijzondere vakantieherinnering.

Na mijn baan in data & marketing analytics, ben ik op een “creatieve baan” zoektocht gegaan. Tijdens deze periode heb ik besloten om mijn eigen bedrijf te beginnen, en daarmee, een kinderdroom werkelijkheid te maken! Wat begon met het maken van een instagram is uiteindelijk uitgegroeid naar een eigen website – dan komen die analytics skills toch nog van pas. Langzaam aan kreeg ik steeds meer aanvragen en verzoekjes van bedrijven en particulieren.

Helemaal fantastisch is om op een creatieve markt te staan om mijn eigen werk te verkopen! Dit voelt nog steeds onwerkelijk, maar maakt mij super enthousiast en gemotiveerd. Voor actuele data & locaties wanneer ik op een markt sta klik hier.

Bedankt voor jullie interesse & aandacht. ❀

That was all about Saesthetic Art

Voor meer, volg mijn instagram!